Inovativni centar Jalžabet

Inovativni centar Jalžabet d.o.o. je društvo s ograničenom odgovornošću za poslovanje  nekretninama, izgradnju i znanstveno istraživački rad. Društvo je osnovano 28.10.2005. godine od strane Općine Jalžabet.

INOVATIVNI CENTAR JALŽABET d.o.o.

Trg braće Radića 16
OIB: 07548126715
Jalžabet
42203 Jalžabet

Inovativni centar Jalžabet d.o.o. je društvo s ograničenom odgovornošću za poslovanje  nekretninama, izgradnju i znanstveno istraživački rad. Društvo je osnovano 28.10.2005. godine od strane Općine Jalžabet. Primarni cilj osnivanja Društva je bio projektni i intelektualni suport tijelima Općine Jalžabet u osnivanju Poduzetničke zone Jalžabet na 140 hektara te pronalaženju potencijalnih investitora u poduzetničku zonu. Početni zacrtani planovi su realizirani te je u 16 godina neprekidnog djelovanja tvrtke u Poduzetničku zonu investiralo 19 investitora što je rezultiralo ukupnim investicijama od preko 789 milijuna kuna te zapošljavanjem preko 1600 ljudi. Uspješnim financijskim i ekonomskim vođenjem Poduzetničke zone Jalžabet, Općina Jalžabet je bila u mogućnosti investirati u infrastrukturno opremanje i razvijanje cijelog područja Općine. Inovativni centar Jalžabet je i u tom segmentu odradio veliki dio posla u vidu ugovaranja, projektiranja i koordinacije projekata.

Protekom nekoliko godina djelovanja, stvorena je mogućnost da tvrtka Inovativni centar Jalžabet odrađuje koncesiju zimske službe na području cijele Općine Jalžabet, te da obavlja poslove niskogradnje, komunalnog održavanja javnih površina, sanacije, izgradnje poljskih puteva i nerazvrstanih cesta. Sa tom vizijom 2014. godine nabavljen je prvi radni stroj, YCB kombinirka, te je zaposlen djelatnik na radno mjesto „rukovatelj građevinskim strojevima“. Uz financijsku pomoć u vidu kapitalne pomoći osnivača, Općine Jalžabet, narednih  godina pristupilo se kupnji dodatnih radnih strojeva: traktora Hürlimann sa priključnom dvoosovinskom prikolicom, kranske kosilice za košnju javnih površina, snježnih plugova za traktor i kombinirku te posipača soli. Time je formiran  opremljeni vozni park za komunalno održavanje javnih površina, zemljane radove i zimsku službu. Također je zaposlen i dodatni radnik na radno mjesto „traktorist“.

U trenutno vrijeme djelovanja, tvrtka ima zaposleno sveukupno 7 djelatnika koji su raspodijeleni u tri sektora: direktor i voditeljica računovodstva u sektoru uprave, dva djelatnika u tehničkom sektoru te tri djelatnika u sektoru ugostiteljstva. U sektor ugostiteljstva uključen je Caffe bar „Centar“ koji posluje u sklopu tvrtke na lokaciji sjedišta, u prizemlju zgrade Općine Jalžabet.

Tehnički sektor tokom cijele godine odrađuje ugovorene poslove na održavanju javnih površina na području Općine Jalžabet, izgradnje i održavanja poljskih puteva, zemljanim radovima te radovima niskogradnje. Usluge se u pružaju i drugim pravnim osobama sa područja Općine Jalžabet te okolnih općina. Tvrtka stoji na raspolaganju i fizičkim osobama, mještanima Općine Jalžabet, te se potrebni  radovi i usluge ugovaraju i izvršavaju na području cijele Općine uz dogovor predviđenog termina potrebnih radova sa djelatnicima uprave i tehničkog sektora.

Opći uvjeti za obavljanje poslova ukopa 01.01.2023.

Cjenik grobnih usluga Jalžabet 1.1.2023.

Prethodna suglasnost na cjenik grobnih usluga na području Općine Jalžabet

Odluka o upravljanju grobljem SVVZ 46-08

Kontakti

Siniša Slavin dipl. ing. str.

Direktor

Tel: 042/647-094, mob: 098/650-994
E-mail: direktor-inovativni@jalzabet.hr

Marija Mađar

Voditelj računovodstva

TEL: 042/647-003
E-MAIL: financije-inovativni@jalzabet.hr

Other Services

Arhiva vijesti

Kategorije vijesti