Projekt cageball-a na Sportskom centru

Završen  je projekt cageball-a na Sportskom centru.

Ostvareno uz potporu Ministarstva turizma i sporta u iznosu od 26 545,00 eura. Ova investicija je rezultat naše predanosti unapređenju sportske infrastrukture, što je ključni fokus naše Općine.

U sklopu natječaja za sufinanciranje izgradnje, građevinskih zahvata i opremanja sportskih građevina u 2023. godini, ostvarili smo ovaj važan korak prema stvaranju još boljih uvjeta za sve ljubitelje sporta u našoj zajednici. Osim cageball-a, također smo uredili i boćalište te ugradili umjetnu travu, dodatno obogativši naš sportski centar.

Nastavljamo s radom na sličnim projektima, a uskoro nam stiže i odbojkaško igralište koje će dodatno obogatiti naš sportski centar. Vjerujemo da će ova nova sportska sredina privući mnoge zaljubljenike u sport te potaknuti još veći broj aktivnih članova.

Ponosni smo što naš sportski centar postaje mjesto gdje se neprestano povećava broj sportova i aktivnih članova. Hvala svima koji su sudjelovali u ostvarenju ovog projekta, te se radujemo zajedničkom korištenju novih sportskih terena!